<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/cdcb7b4edc43.css" type="text/css" media="screen, projection">

Medical Centre in Thessaloniki

Thessaloniki Greece

In Thessaloniki, the Medical Centre designed by the Malvi firm was conceived with a minimalist approach, styled to meet the needs of the centre and the two different medical offices operating inside (one specialising in obstetrics and the other in paediatric cardiology). Within the design, the intelligent division of space was essential: the two offices are in opposite corners of the ground plan, each with its own waiting-room. Clays stoneware, chosen in the 60x120 cm sizes and Lava colour, provides the floor covering for the waiting-room and the two offices. The collection's distinctive contemporary crafted look makes an attractive visual pairing with the plywood finish of the walls and the reception desk, creating a unified, striking interior.

Designers

Works

Collections

Search projects

Featured Collections